Financiering im- en exportonderneming

Dynamic Producers B.V. is een snel groeiende onderneming met als belangrijkste aktiviteiten de im- en export van tomaten. De tomaten worden veelal in Marokko en Spanje gekocht, in Nederland gesorteerd en verpakt en daarna geëxporteerd naar grootwinkelbedrijven in met name de Scandinavische markt.

Door de snel groeiende omzet is er behoefte aan extra werkkapitaal. ABN AMRO Commercial Finance wil deze groei graag faciliteren middels een flexibele factoring faciliteit. Hiermee kan Dynamic Producers B.V. de voorgenomen groei óók realiseren.

HAVENDIJK heeft gesproken met een drietal banken/factormaatschappijen welke graag de gevraagde faciliteit wilden verstrekken. Uiteindelijk heeft de prettige samenwerking met Menno van den Ende van ABN AMRO Commercial Finance én de goede voorwaarden en condities, voor de heer Dalm de doorslag gegeven om te kiezen voor ABN AMRO Commercial Finance.

Op 18 augustus jl. is door de heer P. Dalm van Dynamic Producers B.V. de financierings-overeenkomst met ABN AMRO Commercial Finance, getekend.

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS