Crowdfunding

Crowdfunding is een alternatieve vorm van bedrijfsfinanciering.  Bij crowdfunding gaat het vaak om een start van een bedrijf te financieren maar wordt steeds vaker gebruikt voor aanvullende bedrijfsfinancieringen van diverse soorten ondernemingen.

Crowdfunding: veel kleine investeerders en alle sectoren

Crowdfunding  heeft meestal veel kleine investeerders. Deze investeerders kunnen via zich via de  site inschrijven van kleine bedrag (€ 100) tot grote bedragen. Het risicoprofiel is niet doorslaggevend voor het rentepercentage dat wordt afgesproken. In principe zijn alle sectoren van harte welkom.

Er zijn heel veel verschillende soorten crowdfunding, waaronder internationaal, gericht op duurzame/innovatieve projecten, grootschalig en kleinschalig.  In principe is er voor ieder bedrijfsidee wel een geschikt crowdfundingplatform te vinden.

Het  is een nieuwe manier van financieren voor het MKB waarbij de geldlener direct geld ophaalt bij meerdere investeerders. Veel investeringen samen vormen uiteindelijk het gewenste doelkapitaal. Met Crowdfunding heeft de ondernemer tevens een krachtige marketingtool in handen. Doordat het aanbod van bancair bedrijfskrediet daalt, groeit Crowdfunding snel. Crowdfunding vindt meestal online plaats.

Geldvoorelkaar is het grootste Crowdfunding platform van Nederland. Geldvoorelkaar biedt een serieus alternatief voor reguliere bancaire financiering en staat onder toezicht van de AFM.

Crowdfunding: samenwerking Geldvoorelkaar.nl en HAVENDIJK

Met trots kunnen wij u melden dat de grootste crowdfunder van Nederland: geldvoorelkaar.nl en HAVENDIJK Overname Financiering Strategie eind augustus 2014 een samenwerkingsverband hebben gesloten. Door deze samenwerking van beide organisaties wordt de financieringskennis van HAVENDIJK Overname Financiering Strategie gecombineerd met de uitstekende mogelijkheden om bij geldvoorelkaar.nl een passende financieringsvorm te verkrijgen.

 

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS