Investeerders / participaties

Investeerders: HAVENDIJK kent vele investeerders

HAVENDIJK streeft naar meerwaarde voor alle deelnemers; dat is de inzet in iedere participatie van investeerders. We streven naar win-win-situaties voor alle betrokkenen. HAVENDIJK Overname Financiering Strategie brengt partijen samen die elkaar kunnen versterken waarbij het soms alleen om het inbreng van vermogen gaat maar meestal om meer meer. Geld is dan vaak niet het belangrijkste maar de wisselwerking en toegevoegde waarde van alle partijen.

Participatiefondsen

HAVENDIJK Overname Financiering Strategie kent partijen die willen investeren in bedrijven, ideeën en plannen met toekomst. HAVENDIJK Overname Financiering Strategie kent die partijen en onderhoudt goede contacten met hen. Tegelijk kennen we ook de partijen die op zoek zijn naar vermogen in de breedste zin van het woord. Dit vanuit onze partnerschappen en verbindingen met diverse partijen. De adviseurs van HAVENDIJK Overname Financiering Strategie zijn financieel onderlegd en hebben binnen de financiële branche een breed en betrouwbaar netwerk opgebouwd.

HAVENDIJK Overname Financiering Strategie  richt zich op ondernemingen die op zoek zijn naar een kapitaalinjectie en/of een andere impuls. Dit vanuit groei of het verleggen van de focus. In alle gevallen staat het vermogen tot waardecreatie voorop.

Bent u – vanuit uw ambities en doelstellingen – op zoek naar een participant die meerwaarde kan creëren voor u en/of uw organisatie? HAVENDIJK Overname Financiering Strategie staat voor u klaar.

Onze dienstverlening inzake participaties bestaat uit:

  • Het samenstellen van informatiememoranda en anonieme zoekprofielen
  • Waardebepaling (in samenspraak met accountants) van ondernemingen
  • Het vinden van participanten (strategische en MBI-kandidaten en kapitaal van bancair tot informal capital)
  • Het voeren van gesprekken en onderhandelingen met potentiële participanten en ondernemers
  • Het construeren van transacties (koop, verkoop, fusie, MBI, MBO, participatie).

Onze ervaren adviseurs kennen de ondernemersbelangen en staan voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en discretie.

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS