Overnamefinanciering

Overnamefinanciering: u wilt een overname financieren

Een belangrijke voorwaarde voor het kunnen kopen van een bedrijf is het verkrijgen van een passende overnamefinanciering. En dat is precies waar we goed in zijn. Voor HAVENDIJK Overname Financiering Strategie is het financieren van de juiste manier van een bedrijfsovername dagelijkse kost maar het blijft altijd maatwerk.

Overnamefinanciering: financierbaarheid van een overname
Vanuit onze dagelijkse praktijk als overnameadviseur bij HAVENDIJK zijn wij als geen ander in staat om door het oog van de bankier of investeerder de financierbaarheid van een overname te beoordelen. Dit is niet alleen prettig voor de ondernemers die wij begeleiden bij het kopen van een bedrijf. Zij weten immers dat ze met onze begeleiding de overname gefinancierd krijgen. Het is ook een geruststellende gedachte voor de ondernemers die wij begeleiden bij de verkoop van hun bedrijf. Zij zijn er immers bij gebaat dat ze een deal sluiten met een koper die de overname ook ‘rond’ krijgt. Wij kunnen dit van tevoren uitstekend inschatten en het is een belangrijk criterium waarop wij kandidaat-kopers beoordelen. Zie ook www.havendijk/financiering voor onze aanpak bij andersoortige bedrijfsfinancieringen.

Overnamefinanciering: analyse financieringsmogelijkheden
Wij hebben een effectieve aanpak ontwikkeld om binnen een kort tijdsbestek uw situatie te kunnen analyseren en uw financieringsmogelijkheden te beoordelen. Als specialisten in bedrijfsovernames en -financieringen beschikken wij over uitgebreide kennis op dit gebied. En begeleiden wij dagelijks ondernemers bij het verkrijgen van (overname)financieringen. Daarom gaat bijna 100% van de door ons uitgewerkte financieringsaanvragen door. Een gegeven waar wij trots op zijn.

Heeft u interesse hoe wij een financiering van een bedrijfsovername aanpakken kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar!

Wilt u precies weten wat onze persoonlijke en onafhankelijke aanpak voor u kan betekenen? Mail ons en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS