Blog

Update november 2015

Vertrek Pieter Lit

Wij feliciteren Pieter Lit met zijn nieuwe uitdaging bij de Oudendal Groep, gespecialiseerd in vastgoed en ontwikkeling.  Na de succesvolle afronding van een intensieve opdracht bij de Oudendal Groep was de oprdrachtgever zo tevreden dat Pieter deze nieuwe baan is aangeboden die Pieter heeft geaccepteerd. Wij wensen Pieter veel geluk en succes.

Succesvolle financieringen o.a. lease transportonderneming, vastgoed en installatie

HAVENDIJK heeft recent de directie van een middelgrote transportonderneming (ca. 210 werknemers) begeleid bij het verkrijgen van een nieuwe leasefaciliteit voor het rollend materiaal. Tevens is er recent succesvol een onroerend goed onderneming en een installatiebedrijf gefinancierd. Zie onder succesverhalen voor de achtergrond van deze financieringen en natuurlijk voor meer voorbeelden. https://www.havendijk.nl/succesverhalen/
HAVENDIJK bestaat 7 jaar

Sinds kort bestaat ons kantoor al weer 7 jaar! Eind 2008 openden wij namelijk de deuren van ons kantoor. Al 7 jaar adviseren wij ondernemers bij het realiseren van een bedrijfsovername, het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering of bij strategische onderwerpen. Ons motto is dan ook: HAVENDIJK leidt bedrijven naar de toekomst.

Neem eens een kijkje op www.havendijk.nl voor al onze aspecten van onze dienstverlening.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen via 0183-630005 of stuur een mail naar info@havendijk voor een afspraak.

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS