Blog

Verkoop meerderheidsbelang

Verkoop meerderheidsbelang: de onderhandelingen

Een belangrijke discussie met de Kopende partij betrof het punt van de ruim aanwezige liquide middelen en of deze wel wel of niet gebonden waren aan de in de toekomst nog te verrichte werkzaamheden voor de klanten van de onderneming. Uiteindelijk is er tot een prijsafspraak gekomen en kon de kopende partij de financiering gaan regelen. HAVENDIJK heeft de intentie en koopovereenkomst opgesteld waarbij op delicate punten een jurist en fiscalist zijn ingeschakeld.

Het gehele traject werd afgesloten na een periode van 6 maanden bij de notaris wat uiteraard met champagne werd gevierd. Een week na de officiele overdracht werd de verkoop gevierd met een heerlijk diner, het zogeheten closing diner, dat door HAVENDIJK aan de client werd aangeboden. Beiden kijken terug op een succesvolle verkoop van het meerderheidsbelang waarbij ook de belangen van de kopende partijen goed behartigd zijn.

Verkoop meerderheidsbelang: HAVENDIJK

Wilt u ook een aandelenbelang verkopen of kopen? Neem dan contact om met de adviseurs van HAVENDIJK Overname Financiering Strategie en laat u professioneel en praktisch begeleiden. Bedrijfsovernames is tenslotte voor ons dagelijkse kost waar we echter niet snel genoeg van krijgen.

Bel 0183 630 005 of gebruik de contactknop op deze pagina.

Zie ook: https://www.havendijk.nl/bedrijfsovername

 

 

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS