Blog

Kent u ondernemers in nood?

Wellicht kent u bedrijven waarbij liquiditeit een grote rol speelt. HAVENDIJK staat ondernemers bij als hun bedrijf in problemen gekomen is. Met snelle implementatie van een recoveryplan óf door een investeerder te zoeken die de zaak wil kopen als een zelfstandige voortzetting onmogelijk lijkt.

RECOVERY PLAN

HAVENDIJK beschikt over een team van vier ervaren specialisten, die ondernemers pragmatisch en oplossingsgericht bij staan in crisisomstandigheden. Wanneer tijdig externe hulp wordt ingeschakeld blijkt het in veruit de meeste gevallen mogelijk om een levensvatbare en structurele oplossing te realiseren.
Als ondernemers in liquiditeitsproblemen komen is het vaak moeilijk om daar op eigen kracht uit te komen. HAVENDIJK staat hen terzijde als externe deskundige partij, helpt bij de probleemanalyse, het opstellen van een recovery-plan en de implementatie hiervan. Vertrouwen is cruciaal in deze fase. HAVENDIJK zorgt daarom voor professionele communicatie naar banken en stakeholders.

VERKOOP

Bedrijfseconomische en/of persoonlijke motieven van de ondernemer kunnen ertoe leiden dat een zelfstandige voortzetting van het bedrijf geen optie is. HAVENDIJK kent partijen die willen investeren in bedrijven die in zwaar weer zijn beland. Voor ondernemers bij wie het water aan de lippen staat, kan dat een hele opluchting zijn. Niet iedereen ziet een grote reorganisatie nog zitten. Verkoop kan dan een uitkomst zijn.
Na een snelle analyse stelt HAVENDIJK een bedrijfs-/ investeringsprofiel op van de onderneming om voor te leggen aan potentiële investeerders die binnen korte tijd laten weten of er interesse is om de onderneming te kopen of een meerderheidsbelang te nemen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0183-630005 of stuur een mail voor een afspraak

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS