Blog

Update HAVENDIJK september 2016

Deze keer drie onderwerpen in de update van September.

1. HAVENDIJK in business finance 50 

Brookz, een magazine voor professionals dat focust op groei, durfkapitaal en bedrijfsovernames, heeft recentelijk de ‘Business Finance 50’ gepubliceerd. De ranking laat een overview zien van de 50 belangrijkste advieskantoren van Nederland op het gebied van bedrijfsfinanciering. De lijst behelst grote bedrijven maar ook middelgrote en kleinere kantoren die zich richten op bedrijfsfinanciering en daar specialist in zijn.

HAVENDIJK Overname Financiering Strategie is dit jaar opgenomen in de Business Finance 50 als onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in bedrijfsfinanciering. Wij zijn er trots op om als kantoor opgenomen te zijn en zijn u graag van dienst bij elke vorm van bedrijfsfinanciering.

2. Duurzame financiering 

Boer Kiest Zon ontwikkelt zonne-energieprojecten voor de agrarische sector. De zonnepanelen worden geplaatst op de daken van boerenbedrijven terwijl gelijkertijd de daken die asbest bevatten, worden gesaneerd. Naast verduurzaming wordt hiermee direct een verbeteringsslag gemaakt voor de volksgezondheid. Boer Kiest Zon plaatst circa 60.000 panelen, wat gelijk staat aan de energiebehoefte van ongeveer 5.000 huishoudens. Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd blijft Boer Kiest Zon verantwoordelijk voor de exploitatie, monitoring en onderhoud van de installaties gedurende een periode van 20 jaar. (Bron: BNG)

HAVENDIJK begeleidde Boer Kiest Zon BV bij de financiering die uiteindelijk werd afgesloten bij Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) waarbij een financieringsarrangement van 11 miljoen euro werd afgesloten.

3. HAVENDIJK zoekt partner 

Ter versterking van ons team, zoeken wij een bedrijfskundig / financieel adviseur (m/v) die zich als partner bij HAVENDIJK wil aansluiten.

De eigenschappen die wij graag zien in een partner, zijn:

•    Specialist in ons vakgebied
•    Gesprekspartner op directieniveau
•    Zelfstandig en ondernemend
•    Beschikkend over een uitgebreid relatienetwerk
•    Leeftijd vanaf circa 35 jaar

Voor meer informatie: https://www.havendijk.nl/nieuws/havendijk-zoekt-partner/

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS