Blog

HAVENDIJK in de Business Finance 50

HAVENDIJK Overname Financiering Strategie is opgenomen in de Business Finance 50 als onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in bedrijfsfinanciering. Wij zijn er trots op om als kantoor opgenomen te zijn en zijn u graag van dienst bij elke vorm van bedrijfsfinanciering.

Business Finance

Brookz, een magazine voor professionals dat focust op groei, durfkapitaal en bedrijfsovernames, heeft recentelijk de ‘Business Finance 50’. De ranking laat een overview zien van de 50 belangrijkste advieskantoren van Nederland op het gebied van bedrijfsfinanciering. De lijst behelst grote bedrijven maar ook middelgrote en kleinere kantoren die zich richten op bedrijfsfinanciering en daar specialist in zijn.

Financiering: u wilt de best mogelijke bedrijfsfinanciering

Een financiering is voor verschillende doeleinden mogelijk. Door onze achtergrond en ervaring weten we hoe een financier naar de cijfers van uw bedrijf en naar u als persoon en ondernemer kijkt. We weten ook welke informatie een financier wenst te ontvangen voor een financieringsaanvraag in behandeling wrodt genomen. Het opstellen van een financieringsmemorandum vergroot de kansen op een bedrijfsfinanciering aanzienlijk. HAVENDIJK helpt bij het opstellen van het businessplan wat door ons wordt gebruikt in het financieringsmemorandum. Door ons grote netwerk van financiers kunnen we de aanvraag indienen bij die partij waar u de beste voorwaarden zult krijgen. Niet iedere financier denkt hetzelfde namelijk. Tevens zijn wij op de hoogte van de diverse regelingen van de overheid (RVO). Onze grote kennis van financieringsvoorwaarden en diverse branches zorgt vaak voor het verschil in de goede financiering voor uw bedrijf. En dat is goed voor u.

 

zie ook https://www.havendijk.nl/bedrijfsfinanciering-algemeen/

COPYRIGHT 2019: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE DOOR: HEERS