Drs. Martijn Boer – RAB

Martijn Boer (1973) heeft na zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit (1998) diverse functies binnen Rabobank Nederland en Rabobank International bekleed. De rode draad binnen al deze functies is overnames en financieringen. En dat binnmartiijnen uiteenlopende branches als de bouw, onroerend goed, scheepvaart, groenfinanciering en energiemaatschappijen en variërend van MKB tot Grootbedrijf.

Martijn heeft ruim 18 jaar ervaring in bedrijfsovernames en bedrijfsfinancieringen en sinds 2008 is hij als ondernemer en corporate finance specialist actief in bedrijfsovernames en (overname)financieringen en advisering op strategisch niveau. Martijn heeft uitgebreide ervaring opgedaan in de begeleiding van bedrijven in uiteenlopende sectoren bij alle fases van het (ver)kooptraject. Van waardering, onderhandelingen tot ondertekening van de  contracten.

Martijn is afgestudeerd als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en heeft de opleiding Business Valuation met succes afgerond. Martijn is gecertificeerd lid van de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB) en volgt regelmatig aanvullende studies (Nyenrode Business University en Avans Hogeschool) om zijn relaties op het hoogst mogelijke niveau te kunnen adviseren.

Martijn’s passie is het om ondernemers bij doorslaggevende momenten in hun ondernemingsleven te begeleiden. Op deze momenten ondernemers met heldere analyses en doeltreffende maatregelen daadwerkelijk verder helpen, daar doet Martijn het voor.

Gecertificeerd BOBB lid.

COPYRIGHT 2015: HAVENDIJK B.V. | WEBSITE LATEN MAKEN: INTERNETBUREAU HEERS